Вдигнал последната титла преди Лудогорец пред SportLive.bg: Ганчев е голям човек, Пенев беше за пример


Вдигнал последната титла преди Лудогорец пред SportLive.bg: Ганчев е голям човек, Пенев беше за пример
Снимка: Колаж: Sportlive.bg

1087 0

Румен Руменов е сред последните шампиони на България като играч на отбор, различен от Лудогорец. През сезон 2010/11 полузащитникът дебютира в Първа лига под ръководството на Любослав Пенев.

Пред SportLive.bg настоящият футболист на Добруджа разказа за силната подкрепа от Гриша Ганчев и колко професионална е била работата с Ел Голеадор.

Спомените на Руменов

"Гриша Ганчев е страхотен човек, който е помогнал адски много на спорта и не само на футбола. Винаги се е отнасял много добре с всеки свой състезател.

Страхотен човек е, винаги ми е помагал. Аз тръгнах от Литекс, където направих дебюта си в професионалния футбол. Гриша Ганчев помогна много за изграждането ми като футболист. Доколкото знам той помага още на борбата и художествената гимнастика. Страхотен човек е", разказва той.

"Кой треньор бих отличил? Те са много. Веднага се сещам за Любо Пенев. На 17 години направих професионалния си дебют за Литекс, по това време се работеше много професионално.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Когато минах от юношеския към мъжкия футбол всичко ми се струваше много хубаво, даже не знам как да го опиша. Точно в тази година станахме шампиони. В Литекс имаше много опитни футболисти, които ми казваха просто да се уча. Всички ми помагаха много и ми подчертаваха какво прави Любослав Пенев - как ни тренира и на какво професионално ниво е", допълни Руменов за работата си с Любослав Пенев.

Очаквайте скоро цялото интервю на Руменов пред медията ни, в което си спомня за периода в ЦСКА и коментира предстоящия двубой за Купата.

Автор: Кристиан Гърев

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички