Венци Стефанов: Израстването на Жереми Манзоро се дължи на Иван Колев


Венци Стефанов: Израстването на Жереми Манзоро се дължи на Иван Колев

1195 0

"Израстването на Жереми Манзоро се дължи на Иван Колев. Треньорът ни реши да му промени мястото и резултатите не закъсняха", заяви пред "Меридиан Мач" президентът на Славия Венцеслав Стефанов.

"От мача с Марек в Дупница Манзоро играе като крило. Преди това той бе в средата на терена и мога да кажа, че изживя трудни моменти. Иначе аз го харесах още от Черноморец и се радвам, че сега ни донесе тази победа над "Левски", продължи Стефанов.

"Всеки, който си мисли, че Славия не е голям отбор, е ниско интелигентен. Заради това ние вече бихме Левски, както и взехме точки от ЦСКА, Лудогорец и Берое", каза още членът на Изпълкома.

"Очаквайте новини за селекцията ни около Коледа. Иван Колев има набелязани 3-4 човека. С няколко от чужденците ще се разделим, защото през пролетта ще обиграваме много от младоците ни - Стефан Велков, Семерджиев, Китан Василев, Емил Стоев, Янис Карабельов и други", допълни Стефанов.

Иначе се предполага, че чужденците, с които "белите" ще се разделят, ще бъдат Мичел Бургзорг, Кире Ристевски и евентуално Фернандо Силва. Бразилецът, който е една от звездите на Славия, не е сред любимците на Иван Колев, заради което тренира с децата от близо месец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички