Вили Вуцов бе фаворит да поеме тим от Първа лига: Херо обаче му взе мястото


Вили Вуцов бе фаворит да поеме тим от Първа лига: Херо обаче му взе мястото
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: LAP.bg

11122 0

След като известно време Велислав Вуцов бе големият фаворит за това да стане старши треньор на Спартак Варна, то вече друго емблематично име за родния футбол - Димитър Димитров - Херо, взе тази му роля.

Вече Херо, а не Вили Вуцов, е фаворит за Спартак Варна

Според колегите от "Тема спорт" Вуцов вече не е вариант, а големият фаворит е именно Херо. Както е известно, засега "соколите" са предвождани от шефа на детско-юношеската школа Иван Цветанов. Той обаче е категоричен, че не иска да остава за постоянно и е само временен избор.

Димитър Димитров вече бе начело на Спартак през сезон 2022/23, когато пое тима в сложна ситуация на дъното на класирането и бе много близо да го спаси от изпадане. Преди дни той заяви за обявилия оттегляне собственик Павлин Николов: "Добър и прекрасен човек, но се влияе много от други хора, с които аз също имах огромни проблеми".

Новият изпълнителен директор на Спартак Вн Иван Кирилов бе анонсирал, че ще обяви кой ще поеме тима до края на миналата седмица, но очевидно това ще се случи през тази. Самият Херо пък разказа и как от Спартак Варна му отказали подобрения за 1000 лева, а обяснението било скандално.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички