5:0 и разпродаден стадион: Керкез акцентира преди дербито с Левски


5:0 и разпродаден стадион: Керкез акцентира преди дербито с Левски
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1520 0

Старши треньорът на Ботев Пловдив - Душан Керкез, сподели мнението си след шестото поредно 1:0 в двубой на възпитаниците му от Първа лига. Този път те се наложиха над ЦСКА 1948 за първи път в шампионатна визита.  

Керкез обясни

Специалистът погледна и към предстоящото дерби с Левски, което ще е от огромно значение и за двата отбора. Керкез се надява на разпродаден стадион и успех на "жълто-черните". 

Коментарът на Керкез

"Липсваше енергия, тонус. Второто полувреме беше доста по-добро. Нормално, имаме нападатели като Трибуле и Мараш. Мараш бе малко в криза, но работи много, помогна му се психологически. Направихме им положения. За мен победа с 1:0 и 5:0 е едно и също. Важно е да имаме дисциплина и да работим като отбор.

Страхотна победа за нашите фенове. Предстои голям мач с Левски и шанс за привържениците да напълнят стадиона. Изправяме се срещу отбор, който играе много силно.

Има време до събота, трябва да починем добре и да играем по-добре, ако искаме да вземем три точки с Левски. С нашия 12-ти играч - феновете, ще имаме голяма поддръжка. Ще видим резултата в събота", каза Керкез за предстоящия мач с Левски на 5 октомври. 

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Следете Левски - Арда НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички