"Ботев" доиграва сезона без спонсор


"Ботев" доиграва сезона без спонсор
Снимка: Иван Йочев

996 0

"Ботев" (Пловдив) почти сигурно ще остане без генерален спонсор на екипите за пролетния дял на "А" група, пише "Тема Спорт". Както е известно, логото на банка КТБ бе свалено, след като договорът бе прекратен след проблемите около благодетеля Цветан Василев. Другият голям рекламодател "Виваком" също вече няма да е на фланелките на играчите. Ръководството на "канарчетата" води усилено преговори за нов контракт с телекомуникационната компания, но удря на камък. Пред шефовете имаше още две опции, но засега и там няма никакво развитие.

Според запознати през пролетта "Ботев" няма да има проблеми с финансирането. Същото обяви и изпълнителният директор Тервел Златев. След това обаче нещата не са особено ясни.

Именно по този повод вчера УС на клуба имаше извънредна сбирка на базата в Коматево. Управата на "жълто-черните" бистри и продължаването на строежа на новия стадион. Надеждата е за старта на новия сезон той да бъде частично завършен и да получи лиценз за мачовете от първенството.

По традиция шефовете на "Ботев" се събират във вторник, но този път те са решили да пришпорят нещата с оглед на не малкото проблеми, които имат да решават. На базата на "Ботев" (Пловдив) бяха забелязани президентът Иван Джиджев, както и членовете на УС Иван Йончев и Ангел Ванчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички