"Ботев" (Пд) работи по зимната селекция


"Ботев" (Пд) работи по зимната селекция

2347 0

Спортно-техническият щаб на "Ботев" (Пловдив) вече е започнал работа по зимната селекция.

Треньорът на "канарчетата" Велислав Вуцов е почти наясно с играчите, с които ще се раздели през зимата. Наставникът е набелязал за гонене поне трима. Според запознати сред тях е централният защитник Радослав Терзиев. Сериозни колебания специалистът имал за Горан Галешич. Засега от "Коматево" не разкриват никакви подробности относно плановете си. 

В същото време Вуцов не спира да гледа на дискове предлагани му от чужбина футболисти. Главно от такива играчи ще е и зимната селекция на "Ботев" (Пловдив). Нито един иностранец обаче няма да дойде, за да подпише, а всеки един ще мине пробен период. Основното условие е те да са свободни агенти, пише "Тема Спорт".

Ръководството на "канарчетата" ще стартира до седмица и преговори с някои играчи за удължаване на техните договори. На по-голяма част от титулярите контрактите са до лятото и от клуба искат да ги удължат. Тук влизат Мариян Огнянов, Томас Иршак, Адам Стаховяк, Йордан Христов и др. С този ход от управата целят въпросните футболисти да не си тръгнат след края на сезона без пари. От Нова година те ще са свободни да преговарят и подписват предварителни договори с всеки един клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички