Ботев (Пд) започна подготовка за Славия, Огнянов поднови тренировки


Ботев (Пд) започна подготовка за Славия, Огнянов поднови тренировки
Снимка: botevplovdiv.bg

952 0

Отборът на Ботев (Пловдив) поднови тренировки след еднодневната почивка, в която играчите бяха пуснати във вторник. "Жълто-черните" стартираха подготовката си за домакинския двубой срещу "Славия" от 5-ия кръг в първенството с интензивна сутрешна тренировка в сряда.

Заниманието, което протече на един от помощните терени на клубната база, пропуснаха Нико Варела и Филип Филипов. Уругваецът има разтежение от срещата в Благоевград и е под въпрос за мача с "белите". Филипов със сигурност отпада от сметките за неделния двубой заради наказание от една среща, като освен това левият защитник е и с проблеми в аддуктора, които му пречат да тренира със съотборниците си.

За сметка на това с наравно с отбора тренировки започна Мариян Огнянов. Плеймейкърът страда от възпален нерв, а коварната травма вече стана причина "седмицата" на Ботев (Пд) да пропусне два от четирите мача за първенство. Въпреки пълноценното участие в заниманието, Огнянов продължава да се намира в процес на възстановяване и състоянието му се следи изкъсо от медицинския щаб.

Възстановен от разтежение е и младокът Наско Милев, който също тренира на пълни обороти.

Програмата на "канарчетата" в сряда включва две занимания, а в четвъртък, петък и събота отборът ще тренира по веднъж на ден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички