Ботев Пловдив - Панатинайкос по ТВ: Къде да гледаме реванша от Лига Европа?


Ботев Пловдив - Панатинайкос по ТВ: Къде да гледаме реванша от Лига Европа?
Снимка: Lap.bg

2012 0

Ботев Пловдив продължава с тежката си задача във втория предварителен кръг на Лига Европа. "Канарчетата" посрещат Панатинайкос в среща-реванш, която ще е на стадион "Христо Ботев" от 21 часа.

Отборът на Душан Керкез има всички шансове да продължи напред с 2:1 в първия двубой и добра игра.  От българския клуб обявиха, че "Колежа" ще "ври и кипи". Късно във вторник (30.07) от Ботев обявиха, че са продадени 15 000 билети. Със сигурност бройката е още по-внушителна вече, а и ще нараства допълнително до първия съдийски сигнал.

Липсващи играчи в ПАО и дилеми пред Керкез

Още: Феновете на Ботев Пловдив готвят АД: Колко билета са продадени за реванша с Панатинайкос?

За реванша с “канарчетата” отпаднаха двама от основните футболисти на "зелените" – капитанът Шенкевелд и халфът Вилхена. Очаквано извън битката под тепетата остава и най-голямата звезда на ПАО – Фотис Йоанидис.

Единствената добра новина за Диего Алонсо е, че Тете е на разположение. Привлеченият от Галатасарай за 7 млн. евро флангови футболист най-вероятно ще дебютира за Панатинайкос на "Колежа".

Наставникът на Ботев Пловдив Душан Керкез пък има две дилеми около състава. Едната е по лявото крило, където босненецът разполага с двама страхотни футболисти, които на всичкото отгоре са в отлична форма. Става дума за нигериеца Кристиян Нвачукву и Николай Илиев. Другата дилема на Керкез е кой да пусне под рамката, след като и двамата вратари не показват добра форма от началото на кампанията.

Още: Летен трансферен прозорец в Първа лига: Станимир Стоилов иска халф на Лудогорец (ОБНОВЯВА СЕ)

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Срещата е от 21 часа на "Колежа" и ще бъде предавана пряко по Диема Спорт, като Ботев Пд - Панатинайкос ще може да следите и НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Още: Христо Крушарски минал през ужас: Целили го с камъни

Официално: Ботев (Пд) си издейства отлагане на мача с Лудогорец в Първа лига

БФС с колосална глоба за Ботев и Локо Пловдив - Левски плаща "мижави" пари

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички