"Ботев" преодоля кризата, запазва състава


"Ботев" преодоля кризата, запазва състава
Снимка: Официален сайт на Ботев

1075 0

"Ботев" (Пловдив) ще запази в голяма степен състава си и за пролетния дял, информира "Тема Спорт". Така новият старши треньор Петър Пенчев няма да прави сериозни промени по него. Пловдивчани ще продават играчи само в краен случай, при нужда да се стабилизира бюджетът на клуба.

Това идва да покаже, че финансовото състояние на "Ботев" на този етап е задоволително и кризата от лятото е преодоляна.

Наставникът на "жълто-черните“ е получил уверение от ръководството, че няма да има тотална разпродажба на футболисти, а само при необходимост.

Не е тайна, че в момента има сериозен интерес към някои от младите играчи на "Ботев" като Милен Гамаков и Цветелин Чунчуков. За тях обаче евентуални преговори ще могат да започват при предложени трансферни суми от минимум 1 милион лева. Решението за евентуални трансфери на нови играчи ще бъде взето от членовете на новия Борд на директорите, който ще бъде избран на 29 декември

Петър Пенчев вече е готов с постовете, на които ще се опита да подсили тима. Ще се залага главно на млади български играчи, а от чужбина ще се взимат само свободни агенти, като те първо ще преминават пробен период.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички