"Канарчетата" се подготвят за Марек


"Канарчетата" се подготвят за Марек

940 0

Отборът на Ботев Пловдив стартира седмицата преди първия си официален мач за годината с тренировка във вторник следобед на базата в Коматево.

Футболистите получиха два дни почивка след контролата със Славия, а от днес мислите на всички в "жълто-черния" лагер вече са фокусирани върху двубоя с Марек идния понеделник.

Под въпрос за срещата с дупничани към момента продължава да бъде единствено Момчил Цветанов. Крилото на Ботев все още лекува контузията в прасеца, която получи в края на лагера в Турция.

Състоянието на 24-годишното острие се подобрява с всеки изминал ден, но той продължава да тренира отделно от съотборниците си.

Милен Гамаков също пропусна първото за седмицата занимание, но проблемът при него е настинка и медицинският щаб ще се погрижи да стабилизира халфа по най-бързия начин. 

Всички останали футболисти на Ботев, с изключение на трайно контузения Алекс Колев, са в кондиция и започнаха подготовката си за срещата с "Марек" на пълни обороти. 

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Ботев и Марек излизат един срещу друг в Коматево в понеделник /02.03/ от 15:30 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички