Керкез каза коя е трудната за преглъщане истина преди Ботев Пловдив - Марибор в Лига Европа


Керкез каза коя е трудната за преглъщане истина преди Ботев Пловдив - Марибор в Лига Европа
Снимка: БГНЕС

1504 0

Ботев Пловдив стартира участието си в Лига Европа в първия квалификационен кръг от втория по сила европейски турнир. "Канарчетата" ще мерят сили с Марибор, а преди мача утре (11 юли) Душан Керкез бе категоричен, че словенците са фаворит в сблъсъка.

Думите на Керкез преди мача

"Цяла година се готвим за Европа и предстоят два трудни мача. Когато играеш в Европа, всички опоненти са трудни. Марибор редовно участват в турнирите. Когато започне мача, можем да очакваме, че Ботев ще играем силно. Дано това е така и в двата мача", сподели Керкез пред медиите.

Още: Ботев (Пд) пак продава в Серия А - преговаря с хита Болоня

"Марибор има повече опит от Ботев в Европа. Определено е част от плана да има продажби на футболистите. Това показва добра работа. Тези, които са тук, искат да играят и да се доказват. На Уме му пожелавам късмет и да се развива".

"Най-важното е, че основната част от състава остана. Новите футболисти имат нужда да се адаптират. Всички нови са готови да помогнат. За мен е важно, че моят капитан е тук със същата енергия и същата мотивация да се изявява на терена".

"Искаме в Европа да стигнем колкото се може по-далеч. Ясно е, че Ботев е аутсайдер, но е важно тимът да дава най-доброто от себе си", добави още специалистът.

Официално: Звездата, която отне "всичко" на ЦСКА през миналия сезон, бе продадена

Ботев Пловдив изуми: Съобщи колко билета е продал за мача в Лига Европа

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички