Керкез определи, че не е физически проблемът пред Ботев Пд преди Жрински


Керкез определи, че не е физически проблемът пред Ботев Пд преди Жрински
Снимка: Lap.bg

477 0

Старши треньорът на Ботев Пловдив - Душан Керкез, даде своето мнение преди първия мач срещу Жрински Мостар от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Двубоят на стадион "Христо Ботев" е утре, 8 август, от 21:00 часа.

„Всичко е наред, всички играчи, освен Антъни Уджа и Андрей Йорданов, са с нас. Никола Илиев след вирус се завърна и се подготвяме нормално за мача. За мен по-скоро психически е много да изиграем 8 мача на този етап от сезона, има напрежение, физически мисля, че няма проблем", заяви Керкез.

Керкез вярва, че отборът му има шанс

Още: Ботев Пловдив пожела 2 милиона евро за натурализиран българин

"Жрински Мостар е добър отбор, с опит, повечето им играчи останаха, имат опит в Европа, играят добре, ще бъде трудно, но мисля, че шансовете са 50/50. Трябва да вярваме в себе си и да можем да изиграем два мача, после ще видим какво ще стане. Самоувереността помага в такива мачове. Познавам Жрински Мостар, знам всичко за тях, говоря много за тях с мои приятели, много неща ме свързват с този клуб, много съм ентусиазиран“, добави той.

Той бе категоричен, че и двата тима своите шансове, но пловдивчани трябва да са много внимателни. "Не знам дали е предимство, че сме първо домакини, важно е да постигнем добър резултат. Победата е много важна. Какъвто и да е резултатът, има още един мач, така че имаме шанс. Винаги съм щастлив, когато привличаме добри играчи. Когато видя добър футболист в съблекалнята, винаги ще бъда щастлив“, завърши Душан Керкез.

Още: Летен трансферен прозорец в Първа лига: ЦСКА и Левски с по един анонс! (ОБНОВЯВА СЕ)

Милан и Ювентус искат топ талант на Ботев (Пловдив)

Класиране в Първа лига през сезон 2024/25 - Берое излезе четвърти

Не Фиорентина, но други силни съперници чакат Ботев Пловдив при победа срещу Жрински

Официално: Ще гостува ли Челси в България за визита на Ботев Пловдив или ЦСКА 1948?

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички