Уругвайски бързак пристига в "Ботев" (Пд)


Уругвайски бързак пристига в "Ботев" (Пд)
Снимка: Иван Йочев

974 0

Ботев (Пд) е напът да се подсили с качествен футболист от чужбина. През идната седмица на "Коматево" очакват към отбора да се присъедини уругвайски външен халф, твърди "7 дни спорт". Въпросният футболист, с когото пловдивчани планират да подпишат договор, е на 24 години. Той притежава и европейски паспорт.

Уругвайският бързак за последно се подвизавал в отбор от Европа. Договорът му с настоящия му клуб изтича в края на месеца. Това позволява на пловдивчани да го привлекат като свободен агент.

Не е тайна, че треньорският щаб на Ботев иска да подсили тима с качествен щурмови фланговак още след поемането на треньорския пост от Петър Пенчев. На "Коматево" се надяват, че чаканият уругваец ще се окаже така дълго търсеният играч, който ще придаде повече мощ по фланговете. 24-годишният латиноамериканец играе успешно и по двете крила.

Междувременно сенегалецът с испански паспорт Момар Н'Дойе си събра багажа от "Коматево". Треньорският щаб не одобри идващия от втория отбор на Атлетико (Мадрид) офанзивен халф. Той проведе последната си тренировка с "жълто-черните" в петък следобед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички