Въпреки че бе зад Бербатов: Ботев Пловдив показа топли отношения с Гонзо (ВИДЕО)


Въпреки че бе зад Бербатов: Ботев Пловдив показа топли отношения с Гонзо (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС/ колаж Actualno.com

671 0

Ботев Пловдив бе един от малкото професионални клубове, които публично обявиха подкрепата си за Димитър Бербатов за президент на Българския футболен съюз (БФС). Въпреки това "канарчетата" показаха, че са в добри отношения и с избрания за ръководител на централата ни Георги Иванов - Гонзо.

Ботев Пловдив и Гонзо в топли отношения

Президентът даде интервю специално за клубната телевизия на Ботев, като благодари на "жълто-черното" ръководство за положените усилия за терена. Ето и какво сподели в интервюто, което бе взето преди срещата със Северна Ирландия:

"Моята идея е всички отбори да бъдат равнопоставени, съдиите да са хората, които да взимат правилните решения и да не са главните действащи лица и да решават мачовете в полза на единия или другия отбор, съдийството трябва да е безпристрастно.

Аз благодаря на ръководството на Ботев, те направиха така че да се чувстваме като домакини. Теренът в момента е перфектен, можем само да им благодарим за това, което правят за нас.

Когато говорим за българския футбол, ние всички трябва да работим заедно, за да имаме по-добри футболисти в националния отбор, още повече да се развиват клубовете, защото е важно един клуб не само как се развива на терена, а и извън него"

Обнадежден съм за цялостната политика на футболния съюз, за да гледаме в една посока с футболните клубове" - сподели Иванов.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички