8 играчи в ЦСКА са с изтичащи договори: 2-мата най-сърцати титуляри са сред тях


8 играчи в ЦСКА са с изтичащи договори: 2-мата най-сърцати титуляри са сред тях
Снимка: Lap.bg

1718 0

Надеждите в ЦСКА са да се гради силен отбор за следващите години. Разбира се, това включва задържане на ядро от футболисти, без да се бърза за евентуална доходоносна продажба. За целта обаче трябва да се внимава и с тези с изтичащи договори.

8 играчи на ЦСКА са с изтичащи договори

Има осем футболисти на "армейците", чиито контракти ще приключат през лятото на 2025 година, показа справка на SportLive.bg. Ако не бъдат взети мерки, то още през зимата те ще могат да преговарят с нови отбори.

Двама от въпросните осем изглеждат изключително важни за този отбор. Това са дефанзивният полузащитник Марселино Кареасо и десният краен бранител Тибо Вион. 24-годишният колумбиец и 30-годишният французин са неизменни титуляри и са едни от най-сърцатите играчи на "армейците".

Ето кои други са с изтичащи договори: Брадли де Нойер, Емануел Шакич, Станислав Шопов, Димитър Евтимов, Марин Орлинов, Марк-Емилио Папазов. Първите двама със сигурност са аут, вероятно това важи и за бившия халф на Ботев Пловдив. Евтимов едва ли ще подпиша нов договор, а Орлинов може да поднови, за да продължи в дубъла на тима. Папазов по всяка вероятност също ще се раздели с "червените". Сейни Санянг също приключва с ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички