Адвокати отново захапаха ЦСКА


Адвокати отново захапаха ЦСКА

2106 1

Бившият адвокат на ЦСКА Радостин Василев избухна, след загубата на "армейците" от Ботев. Той говори за истина и измамници в червения тим.

Ето позицията му без редакторска намеса:

2 години говоря истината за ИЗМАМНИКА "СПАСИТЕЛ" и неговия съучастник екзекутор.Истината не е приятна, но е истина и я казвах независимо от негативите, които получих от това.То не бяха обвинения, пресконференции, разследвания, пасквили и лъжи. Ще продължавам да казвам истината винаги и каквото и да ми коства.

Българинът обича да живее в лъжи и розови сънища.Точно затова такива като Томов виреят добре. В нормална държава да са го вкарали в затвора преди години. Мен и колегите ни освободиха, за да си правят измамите спокойно. Не бяхме удобни-мразеха ни. Та аз и колегите бяхме отчаяли групата и нямаше лапкане. Титан както и Манджуков не искаха да ги крадат. Всички мениджъри измамници бяха вкарани в такива дела, че нямаше и едно евро да вземат.

Сегашните защитници на ЦСКА загубиха всичко възможно и ще продължават да губят делата. Не става само с ядене. Истината толкова много дразнеше измамника "СПАСИТЕЛ", че той си измисли групи за източване, схеми с футболисти с 0 мача и подобни небивалици, с които облъчвалше феновете.

Групата за източване си е в ЦСКА и продължава да точи с пълна сила. Затова бяга Манджуков и нямаме спонсор.Кой иска да му крадат парите? Затова няма нормални хора в ЦСКА.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА ДА ЗАПОМНЯТ, ЧЕ "СПАСИТЕЛЯТ" СИ ТРЪГВА ОТ ЦСКА САМО С КАНОНАДА ОТ БУТИЛКИ ПРЕД СТАДИОНА И ДАНС В КЪЩАТА МУ, А СЪУЧАСТНИКЪТ МУ САМО С ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИЕ.
САМО ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички