Акционер в ЦСКА разкри защо клубът няма голям спонсор


Акционер в ЦСКА разкри защо клубът няма голям спонсор

2256 0

Един от големите акционери в ЦСКА Галин Михайлов разкри пред "Тема Спорт", че клубът дьлжи сериозна сума на строителния холдинг "Трейс Груп". Той получи точно преди година заем от мощната компания, но до този момент не е върнал дори стотинка от него.

"ЦСКА дължи над 300 000 лева по заема, като падежът за тяхното плащане изтече по-рано през декември. Това задължение обаче не бива да се приема като твърде спешно. Сумата не е огромна или наложителна, така че можем да се разберем с клуба за разсрочването й. Очаквам от ЦСКА да се обадят, за да обсъдим въпроса", каза Михайлов, който притежава малко над 195 000 акции на "червените".

"Бих увеличил дела си, но само с книжа от тези, които бъдат пуснати в публична продажба. Не бих закупил акции от тези на Александър Томов. Отношенията ми с него все още са обтегнати, те не са се променили през последните месеци”, добави членът на Борда на директорите на "Трейс Груп", който единствен от основните акционери в ЦСКА не присъства на коледното тържество на клуба в "Кемпински".

"Нашата компания би помогнала и инвестирала в ЦСКА, но при положение че знае за какво се използват средствата й. Като дадеш два лева, трябва да знаеш какво е направено с тях. В момента обаче оставам с усещането, че подобна гаранция не може да ни бъде дадена и затова не сме се ангажирали с по-сериозна помощ", коментира още бизнесменът и президент на втородивизионния Верея Стара Загора.

"ЦСКА ще се подсили подобаващо през зимата и вярвам, че ще спечели титлата през месец май. Очаквам възходящата линия на развитие да продължи и през следващата година", добави Галин Михайлов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички