Акционери чакат извинение от Стойчо Младенов


Акционери чакат извинение от Стойчо Младенов

1588 0

Сериозно напрежение назрява в ЦСКА не само заради спортните резултати на отбора.

Оказва се, че акционерите на клуба не са доволни от думите на треньорския щаб най-вече в лицето на Стойчо Младенов. В последните няколко седмици наставникът на „червените" не спира да се оплаква и да изтъква разликата във финансирането с основния противник за титлата Лудогорец, пише "7 дни спорт".

Както е известно, още след мача между двата отбора на „Българска армия" преди 10 дни Младенов излезе и обяви, че разградчани имат 10 пъти по-голям бюджет. Стойчо Младенов повтаря до втръсване и че на „Българска армия" нямат средства, а селекцията е за 0 лева.Това е разгневило сериозно най-големите акционери - семейство Манджукови. Оръжейният бизнесмен Петър Манджуков наля повече от милион в клуба от лятото насам, след като не спира да помага на „червените". Той оправи неразбориите около бюджета, даде няколко заплати, а освен това редовно покрива и висящите премии.

От "Трейс груп" също помагат постоянно, за да може "червените“ постоянно да кърпят бюджета. Именно от тези две места идва и финансирането на зимния лагер на тима, който ще бъде в Турция. По информация на „7 дни спорт“ акционерите на "червените" чакат извинение от Стойчо Младенов за думите му в последните седмици. Именно благодарение на "Трейс груп" и Манджукови Стойчо Младенов и неговият щаб в лицето на сина му Стойчо - младши имат осигурен доста висок стандарт на живот, немислим за останалите треньори в "А" група.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички