Акционерите към Томов: Спокойно, ще спасим лиценза


Акционерите към Томов: Спокойно, ще спасим лиценза

1252 1

Голяма част от акционерите в ЦСКА са гарантирали пред ръководството на клуба, че ще помогнат с изчистването на дълговете, свързани с лицензирането в края на март. Те са заявили, че няма да оставят "армейците" в затруднено положение и ще извадят лични средства за покриване на най-належащите задължения, пише "Тема Спорт".

Някои от акционерите дори са готови да помогнат с изчистването на 320-те хиляди евро към агента Генади Вучков. Те са му дължими като неустойка за преждевременното прекратяване на договорите на карето, взето от Локо (Пд) през 2012 г. - Кириакидис, Венков, Тасио и Сержиньо.

Арбитражният съд при БФС задължи ЦСКА да плати въпросната сума, но клубът ще обжалва вероятно още днес решението пред същата институция, но в Лозана. Срокът на "армейците” за плащане обаче си тече и той изтича днес.

"Червените” няма да платят на 99% и случаят ще бъде пренасочен към Дисциплинарната комисия на БФС. Тя пък ще даде нови 14 календарни дни срок. Ако те не бъдат изпълнени, то може да бъдат отнети точки на ЦСКА. Ръководството и акционерите обаче няма да допуснат подобно развитие.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички