Александър Тодоров: В ЦСКА със сигурност ще влезе синдик


Александър Тодоров: В ЦСКА със сигурност ще влезе синдик
Снимка: БГНЕС

1086 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров заяви, че в клуба със сигурност ще влезе синдик, като в момента се чака решението на съда.

"Чакаме синдика. Такъв със сигурност ще влезе в ЦСКА, тъй като трябва да изследва подробно ситуацията в дружеството. Решение на съда все още не е налице. По закон има 14-дневен срок, в който трябва да се произнесат, но не изключвам дори да се проточи малко по-дълго. Просто има много дела, по които трябва да вземат решение. В най-добрия случай такова ще има до края на тази седмица, но според мен по-скоро ще бъде след десетина дни. Без значение от това нещата в ЦСКА следват логичния си ход. Движим се по план, всичко е наред. Привържениците нека бъдат спокойни", сподели Тодоров пред "Тема спорт".

Той коментира и отношенията си с Пламен Марков. "Разбрали сме се с Пламен Марков за управлението на клуба. Не искам да навлизам в подробности, но всеки е наясно с какво и как се занимава".

Тодоров сподели и мнението си за думите министъра на спорта Красен Кралев, който заяви, че от "Армията" не са поискали да разговарят за базите. "Най-лесното нещо е да се разберем. Това в момента не е на дневен ред. Нека първо излезе решението на съда по делото за несъстоятелност и след това може да говорим по тази тема. Въпросът за базите може доста бързо да се реши", завърши Тодоров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички