Александър Томаш готви изненада за Станислав Генчев - контрира го с "най-милото му" в Левски


Александър Томаш готви изненада за Станислав Генчев - контрира го с "най-милото му" в Левски
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

1146 0

Игровата схема на ЦСКА за предстоящото дерби с Левски ще бъде повлияна от здравословното състояние на двама основни защитници, съобщава "Тема Спорт".

ЦСКА - зависим от Купър и Кордоба

Още: От ЦСКА със силни думи за “сигурен напускащ”

В момента Лиъм Купър и Браян Кордоба лекуват травми, а тяхното участие в мача в събота е несигурно. Ако те не успеят да се включат, треньорът Александър Томаш ще трябва да промени своите планове. Според източници, Томаш планира да използва схема с трима централни защитници, подобна на тази на Станислав Генчев.

Както е известно, Лиъм Купър не е участвал в тренировки повече от 10 дни след контузия, получена при загубата от Септември на 5 октомври. Той страда от разкъсване на коремен мускул, но въпреки това е готов да играе срещу Левски, дори с помощта на обезболяващи инжекции. Крайното решение ще бъде взето от медицинския екип на ЦСКА.

Томаш със сериозни планове за Купър

Кордоба също има здравословни проблеми, появили се тази седмица, и тренира индивидуално. Въпреки всичко, от ЦСКА съобщават, че колумбиецът, заедно с Тибо Вион, вероятно ще успеят да се включат в дербито.

Ако някой измежду Кордоба и Купър не е готов да започне, то другият ще си партнира с Лумбард Делова в ядрото на ариергарда, а Александър Томаш ще се принуди да играе в система 4-2-3-1. Единственият вариант Християн Петров да започне като титуляр пък е и двамата контузени централни защитници да не успеят да се възстановят от травмите си.

Кошмарът на феновете е факт: Амос Юга още е лидер в съблекалнята на ЦСКА

Стойне Манолов за шеф в ЦСКА: С нищо не показа, че трябва да е в клуба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички