Александър Томаш никога не е губил дебютния си мач като треньор в Първа лига - 4 от 6 стартови мача са с еднакъв резултат


Александър Томаш никога не е губил дебютния си мач като треньор в Първа лига - 4 от 6 стартови мача са с еднакъв резултат
Снимка: Фб. страница на ЦСКА

2451 0

Александър Томаш започна с фалстарт в ЦСКА. Дори идването му в редиците на клуба не успя да спре серията от загуби, които кандидатът за шампион преди старта на сезона нареди.

Падал ли е преди Томаш в дебюта си?

Случвало ли се е преди наставникът да започне със загуба в новия си отбор? Той е водил пет елитни тима, преди да акостира при "червените", но никой от тях не е имал условията и класата на футболистите, които има столичният гранд.

Никога досега не е дебютирал със загуба

Още: Босът на Спартак удари по ЦСКА: Съдбата няма да е с Томаш и екипа му

Първите му 4 дебюта - с един резултат

Въпреки това, ЦСКА е единственият отбор, в който наставникът тръгва с поражение. С първия си елитен клуб - Верея, Томаш започва с нулево равенство (срещу Дунав (Русе). Това се случва през сезон 2016/17.

Любопитното е, че и в дебюта си с Берое (сезон 17/18) той записва нулево равенство (срещу Верея), а същото е и с Етър през сезон 2020/21 (0:0 със Славия)

С 0:0 наставникът тръгна и начело на Локомотив (Пд) - 0:0 с Арда през сезон 2021/22.

Тръгвал е и с победа

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Единственото изключение, освен загубата с ЦСКА от Ботев (Пд), е дебютът му със Спартак (Варна). Той беше наскоро - в началото на настоящия сезон. Тогава Спартак победи Хебър с 2:0. Така "червените" са единственият отбор в Първа лига, който Томаш е водил, но е тръгнал със загуба начело. А ето как се е представил Томаш срещу ЦСКА с другите отбори.

Още: СНИМКА: Чаровно лице от екрана се оказа върла фенка на ЦСКА

Гриша Ганчев със загадъчен коментар по време на историческия срам на ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички