"Александър Томаш ще го изгорим много бързо в ЦСКА сега - само един БГ треньор бих взел"


"Александър Томаш ще го изгорим много бързо в ЦСКА сега - само един БГ треньор бих взел"
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3121 0

Легендата на ЦСКА Петър Витанов - Патрика изрази интересно мнение около треньорския пост при "армейците". Той вярва, че Томислав Стипич има качества и заслужава шанс, но все пак призна, че и той е искал български треньор да поеме "червените".

"Любослав Пенев е единственият български треньор, който в момента може да се справи в ЦСКА"

Според Витанов обаче Александър Томаш не е правилният избор в момента, защото е щял да бъде "изгорен много бързо". Според него единствено Любослав Пенев сред българите би се справил сега с ЦСКА.

Още: ВИДЕО: Техника като Марадона, снаряд като на Роналдо: ЦСКА удари "джакпота" с новия си звяр

"Тук отново показахме, че бързаме и че сме царе в това да издаваме присъди. Нали доскоро имаше обвинения, че не се дава достатъчно шанс и време на треньорите? Да, мачът със Спартак Варна не трябва да се коментира. Отвратителен, но всеки отбор изиграва един такъв двубой годишно. Сега е лесно да критикуваме Стипич, че нямал план, нямал идея...

Но в същото време отборът му показа съвсем друго лице през първото полувреме срещу Лудогорец. Това без идея ли става? Да, аз също винаги съм предпочитал български треньор. Ако трябва да е българин, то изборът е само един - Любо Пенев с неговия испански професионализъм, с визията му, с идеите му и въпреки тежкия му характер. Томаш също го харесвам, но ще го изгорим много бързо, ако сега бъде назначен. Аз мисля, че трябва да се даде време на Стипич. Много хора се възмутиха, но аз харесах изказването му, с което опита да приземи хората с големи очаквания.

Да, всички ние искаме ЦСКА час по-скоро да стане шампион и да се сложи край на мъчителното чакане, но ще се наложи да потърпим. Плюс това аз смятам, че отсъствието на публиката също оказва влияние, феновете на ЦСКА са уникални и придават заряд във всеки един мач. Едно е да играеш пред "мълчанието на агнетата", а съвсем друго е 10 хиляди да ти ревнат на главата" - призна той пред "Тема спорт".

Изненада: "Най-големият слабак" в този отбор на ЦСКА пак тренира с първия тим

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички