Бекове след ЦСКА - пред отказване и на проби


Бекове след ЦСКА - пред отказване и на проби

1341 0

Левият бек Сендрино Мисиджан, който разтрогна договора си с ЦСКА в началото на годината, започна проби във втородивизионния холандски Емен, пише "Тема спорт". Тимът се намира на 5-о място във временното класиране.

Роденият в Суринам Мисиджан е прекарал цялата си кариера в Холандия с изключение на престоя си в ЦСКА. На "Армията" обаче крайният бранител записа само един мач - при 4:0 над Хасково в София. Бързо стана ясно, че той е трансферна грешка и клубът не закъсня с раздялата си с него.

Любопитно е да се отбележи, че друг ляв бек, който напусна червените през миналото лято - Жереми Фо-Поре, все още не може да си намери нов отбор. През изминалите месеци той дори не е карал проби в друг тим и най-вероятно ще сложи край на професионалната си футболна кариера.

Нападателят Мамади Сидибе, който бе на "Армията" през есента на 2013 г., също няма отбор и най-вероятно ще спре официално с футбола през лятото. А англичанинът Брайън Хауърд пропадна до пета дивизия, като в момента играе за члена на Конференцията Ийстли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички