БФС към ЦСКА за лиценза: Положете усилия


БФС към ЦСКА за лиценза: Положете усилия
Снимка: БГНЕС

1369 0

От БФС посъветваха ЦСКА да положи "активни усилия", за да покрие изискванията за получаване на лиценз. Това разкриха от централата. на срещата в сградата на ул. "Иван Асен II" са присъствали все още действащия изп. директор Александър Тодоров и Борислав Лазаров и журналиста Филип Петрунов, като пълномощници на акционерите.

Ето и официалното съобщение на БФС:

Днес, 7 април 2014 г. в сградата на БФС – ул. „Цар Иван Асен II” № 26 се проведе среща на представители на Лицензиращия орган на БФС с Ал. Тодоров - изпълнителен директор на ПФК „ЦСКА” АД. На срещата присъстваха и пълномощници на акционерите във футболния клуб – Б. Лазаров и Ф. Петрунов.

Беше направен преглед на представените от ПФК „ЦСКА” АД документи, на предстоящите процедури на лицензионния процес, както и на актуалните изисквания на УЕФА по отношение на клуба и сроковете за тяхното изпълнение.

Констатира се необходимостта от активното полагане на значителни допълнителни усилия за отстраняването на пропуски и непълноти, за цялостно подобряване на документацията и на общото състояние на клуба в съответствие с насоките от семинара по въпросите на клубното лицензиране, проведен в София на 22 януари 2015 г.

В близко време предстоят срещи с представители на останалите футболни клубове, участници в лицензионния процес.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички