Бивш треньор на ЦСКА: Стамен Белчев няма вина, това мълчание не е в ничия полза


Бивш треньор на ЦСКА: Стамен Белчев няма вина, това мълчание не е в ничия полза
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1639 0

Бившият старши треньор на ЦСКА Александър Станков коментира актуални теми около "червения" клуб и изрази мнение, че Стамен Белчев не носи вина за резултатите в последните мачове.

Както е известно, след загубата от Ботев Пловдив на 1/2-финалите за Купата на България, "армейците" записаха три поражения и едно равенство в Първа лига и сега ще им се наложи да играят бараж за място в евротурнирите (срещу ЦСКА 1948).

Мнението на Станков

"Винаги искам ЦСКА да печели, но сега това не се случи. За мен големият проблем е, че някои основни футболисти бяха запазени за баража. Не ми звучи нормално. Разбирам Реал Мадрид да си съхрани играчите в последния кръг от сезона, защото предстои финал в Шампионска лига. Но ние да ги пазим, защото ще играем бараж за Европа не е добре", започна Станков пред "Мач Телеграф".

ОЩЕ: Михаил Александров и Иван Славов вече са подписали с ЦСКА, ясно е с какво ще се занимават?

"Честно казано, от години в ЦСКА не е имало толкова ниско качество на играчи. Стамен Белчев няма вина за резултатите в последните мачове. Който и да е на негово място, не мисля, че може да направи нещо повече с тези футболисти...".

Стамен Белчев

"Единственият светъл лъч в мача с Локо Пловдив е, че се даде шанс на някои български момчета, които показаха добра игра и не отстъпват на титулярите. Дори според мен с малко повече търпение и мачове биха изглеждали много по-добре от т.нар. Титуляри", изтъкна бившият наставник на "армейците".

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

"Сега идва ред на баража. В един мач всичко се случва. Не е изключена възможността ЦСКА да остане извън Европа. И това го има в картите. Надявам се да не се случи и мисля, че няма".

ОЩЕ: ЦСКА преговаря с оценяван на 700 000 евро сънародник на Дюкенс Назон? (ВИДЕО)

Последва и лека критика към новите шефове в Борисовата градина: "Не знам дали Стамен Белчев трябва да остане след края на сезона, но решението вече трябваше да е взето. Моите уважения към новото ръководство. Знам, че са много сериозни хора, но това мълчание не е в ничия полза. Времето напредва, но няма конкретика за нищо".

"По-принцип, нещата трябва да се случат много бързо, защото новият сезон чука на вратата. Паузата не е особено голяма. След европейското започва новият шампионат. Няма никакво време за губене. Не знам какво имат в главите като идеи, но от сега трябва да се мисли за следващия сезон, за да стигне времето", призова Александър Станков.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕСтойчо Младенов и Стойне Манолов се навъртат около ЦСКА в последните седмици?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички