Чезари: ЦСКА спасява Томов, а не Томов - ЦСКА


Чезари: ЦСКА спасява Томов, а не Томов - ЦСКА
Снимка: livesport

2483 0

Бизнесменът Лъчезар Николов-Чезари, който беше в управата на ЦСКА, заяви, че думите на Александър Томов, с които той рисува хубаво бъдеще за ЦСКА и обещава следване пътя на Лудогорец, са предизборна агитация.

"ЦСКА спасява Томов, а не Томов ЦСКА" - коментира Николов. - Целта му е отново да се намърда в политиката. Ходи из България и обещава политическа кариера на хора от провинциалните фенклубове. Само и само повече привърженици на отбора да гласуват за него. В този клуб е проблем да се намерят пари за заплати, а той говори за Шампионска лига", коментира бизнесменът пред "България Днес".

Вярно е, че треньорът Стойчо Младенов и футболистите си вършат добре работата. Ясно е, че сега всички искат да следват примера на Лудогорец. Но този клуб се ръководи от човек, който разбира от бизнес. Томов не е човек от бизнеса. Той е човек от политиката и с опита си в тази сфера може да върти и някакви икономически схеми. Но има голяма разлика между него и хора като Домусчиев и Гриша Ганчев. Те ръководят успешно клубовете си, защото знаят как се прави бизнес. Неслучайно някои от най-успешните трансфери са на играчи от Литекс", допълва Николов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички