Цимбика: Стойчо Младенов избива комплекс срещу Лудогорец


Цимбика: Стойчо Младенов избива комплекс срещу Лудогорец
Снимка: БГНЕС

2497 0

Един от най-запалените фенове на ЦСКА - Калоян Стоянов-Цимбика, бе бесен от поведението на част от агитката в мача Лудогорец - Стяуа. "Червените" запалянковци викаха срещу българския шампион от сектора на румънския тим.

Г-н Стоянов, как ще коментирате поведението на тези фенове?

- Страшно грозно е. Първо сме българи, а след това нека се делим на фенове. Цесекар съм в кръвта, но съм се радвал, когато Левски бие в Европа. Да, имало е бъзици между отборите при загуби в турнирите, но толкова. Всяка точка носи дивиденти на българските тимове. Родителите на част от момчетата, които викаха срещу Лудогорец, вероятно ще берат плодове от идването на европейските грандове. Ще има развитие на туризма, хотелите, ресторантите. Кажете, кога друг път ще дойде Реал в България?

Данчо Минев бе жестоко обиден, а все пак той е бивш футболист на ЦСКА.

- Това са хора без морал. Как може да го наричат "курва", след като е дал толкова много на нашия клуб. Още нещо, заради румънците загубихме война и ни вкараха в национална криза. Забиха ни нож, когато бяхме пред вратите на Истанбул. Как може да викат "турци" на отбор, в който не играе нито един турчин? В цялата българска история сме яли дървото от румънците, а сега някои хора ги подкрепят.

Стойчо Младенов също наля масло, след като каза, че ще вика за Ливърпул срещу Лудогорец.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

- Това говори за интелекта на самия човек. Треньорът първо да победи Лудогорец. Ако ще гол да тича по терена в мача с Ливърпул, това няма да му донесе дивидент. Ние сме в някаква много странна серия срещу Лудогорец. Загубихме титлата, а сега той ще избива комплекс. Нека си гледаме собствения двор. Ливърпул ще се оправи и без нас. Ако трябва, ще повторя тези неща сто пъти, стига дори и един фен да се вскуша в тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички