"ЦСКА ми предложи три пъти повече пари, но отказах - отговорих им, че...": Разказ от отрязал "червените"


"ЦСКА ми предложи три пъти повече пари, но отказах - отговорих им, че...": Разказ от отрязал "червените"
Снимка: БГНЕС

1872 0

Не е тайна за никого, че ЦСКА се целеше високо на трансферния прозорец през това лято, както и че получи много откази. "Армейците" предлагаха добри финансови условия, но различни фактори караха футболисти и клубове да им отказват.

Сега един от многото атакуващи състезатели проговори за интереса от "червените". Става въпрос за румънския състезател на Херманщат Янис Стойка. 21-годишният играч може да играе и по двата фланга на атаката, и като централен нападател.

Отрязал ЦСКА проговори за интереса

Той призна, че е имал тройно по-добра финансова оферта от българския отбор, но че в крайна сметка му е казал, че предпочита да си остане в Сибиу. Янис Стойка не крие, че се надява на трансфер на Запад, а не в България.

"Офертата от България беше тройна, но в крайна сметка останах тук. Имах предложение това лято от ЦСКА, но не исках да си тръгвам. Офертата беше много силна, но аз казах, че е по-добре да съм в Сибиу.

Надявам се да се представя още по-добре и да получа трансфер на Запад, а не в България" - призна младият румънски нападател в предаването Digi Sport Special. А цели 10+ играчи са аут от ЦСКА за 2024-та година: Къде са те сега и кои се лутат без отбор?

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички