ЦСКА на милион лева и 13 дни от "В" група!


ЦСКА на милион лева и 13 дни от "В" група!
Снимка: БГНЕС

1980 0

Успоредно с треньорските проблеми ЦСКА трябва да решава и доста по-сериозни задачи около лицензирането и делата в Лозана. Според "Стандарт" картинката въобще не е розова.

Преди броени дни е станала окончателна раздяла с юридическия екип в лицето на адвокатите Гайдаров, Колев и Тодоровска, които помагаха на "червените". Има напуснали и от финансовия отдел. Така задачата по лицензирането е върху плещите на двама неопитни юрисконсулти.

По-важното е, че реално има да се плащат малко над 1 милион лева до 31 март. Претенциите са и за повече пари, но се предполага, че цитираната сума ще се окаже достатъчна за получаване на документ за "А" група и за Европа. Въпросът е откъде ще дойдат парите, тъй като в касата редовно няма и по 1 000 лева за неотложни разходи.

Да не забравяме, че на 31 март изтича и срокът, в който ЦСКА трябва да върне пари на Петър Манджуков. Засега най-реални изглеждат два варианта. Лошият е тимът да бъде пратен във "В" група. По-добрият за "червените" е да се намерят спонсори. Това обаче означава, че Томов трябва да се раздели с акциите си, ако Манджуков или хората от "ЦСКА Завинаги" решат да протегнат отново ръка за помощ. Естествено, това означава и тотални промени на всякакви нива - от директори до треньорски щаб и футболисти.

През май месец пък е мегаделото в Лозана за 1,2 млн. лева. Досега адвокат Колев работеше по казуса с Нилсон и Тангариня. Заменил го е Стефан Гугушев, също добър специалист, но времето му за запознаване с документите и подготовка на защита се съкращава значително. Според запознати Гугушев не е приел да се занимава с делата по лиценза.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички