ЦСКА обещава още ексклузивни екипи, гонещи абсолютни рекорди по продажба


ЦСКА обещава още ексклузивни екипи, гонещи абсолютни рекорди по продажба
Снимка: Lap.bg

8406 0

Италианският концерн Macron сподели допълнителна информация, след като стана ясно, че ще продължи работата си с ЦСКА за нов дълъг период от време. Те постигнаха първото си споразумение през есента на 2021 г. и сега то ще бъде удължено. 

В сряда чрез изявления на изпълнителния директор на Macron и това на мениджър продажби в ЦСКА беше подчертан успеха на сътрудничеството през последните две години. 

Сега с нетърпение се очаква и екипът за сезон 2024/25, който ще включва три различни фланелки, както и екипировка за всички гарнитури в клуба. 

Изявленията на двете страни

Един от факторите в бранда на Ботуша Джанлука Паванело сподели щастието си от новот споразумение с 31-кратните шампиони:

"Радваме се да разширим партньорството си с един от най-добрите клубове в българския и европейски футбол. Подновяването на това споразумение е естествена последица от отличното сътрудничество и взаимното доверие, които се развиха между нас от началото на нашето партньорство.

ЦСКА скоро ще пусне новия екип

През последните няколко години създадохме заедно някои от най-забележителните и успешни фланелки в нашата колекция, заедно с широка гама от стоки за големия брой привърженици, които следват клуба с такава страст. Ще продължим да подкрепяме ЦСКА София в пътя им към още по-големи постижения". 

От българска страна говори Христо Славов, представен като мениджър продажби. Той вярва, че екипировката на "армейците" ще остане все така специална и ще се раздва на още по-голям успех във времето:

"Партньорството ни с Macron е изключително ползотворно и за двете страни. Възможностите, които предоставя компанията за създаване на уникален екип, съчетани с високото качество на материалите, ни позволяват да предложим както на нашите футболисти, така и на нашите фенове, ексклузивен продукт, който те носят с удоволствие. Детайлите разказват история, кройката е уникална, а красотата на финалната визия е възхвалявана не само в България, но и в цяла Европа.

Радваме се, че Macron може да си сътрудничи с нашия екип в разработването всеки път на все по-креативни идеи и по-смели предложения. Нашето силно партньорство се простира отвъд първия комплект. Нашите фенове са прегърнали горещо цялата гама продукти на Macron и с всяка изминала година рекордите за продажби продължават да растат".

От италианския производител обещаха всички дрехи да бъдат все така персонализирани и изработени от Eco Fabric - полиестерен материал, получен изцяло от рециклирана пластмаса, потвърждавайки зелената философия и ангажимента към устойчивостта и околната среда, които ЦСКА споделя с Macron.

Ето кога от ЦСКА ще представят новия екип за сезон 2024/25!

Още: Проблеми в ЦСКА: Ненужният Брадли Де Нойер влезе в спор с ръководството по добре позната тема

Новият в ЦСКА е ясен! Клубът обявява бивш човек на БФС на важен пост

ЦСКА обяви дългогодишно партньорство, чакат се новите екипи (ВИДЕО)

Единственият, когото ЦСКА не изгони с Ел Маестро, започна работа в Партизан

Той блесна най-ярко срещу ЦСКА: А сега и Левски, и "червените" искат да го вземат?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички