ЦСКА обяви нов изпълнителен директор, каква е съдбата на Филипов и Орманджиев?


ЦСКА обяви нов изпълнителен директор, каква е съдбата на Филипов и Орманджиев?
Снимка: Бойко Димитров / Actualno.com

940 0

С цел по-ефективното и целенасочено планиране и изпълнение на стратегическите цели на ЦСКА, Управителният съвет на Фондация “Национален фонд за спорт, култура, изкуство и наука” избра за нов Изпълнителен директор на клуба г-н Радослав Златков. Мисията пред г-н Златков е да ръководи мениджърския екип на ЦСКА, за да оптимизира управлението на приоритетите на клуба, а именно: реконструкцията на ст. “Българска армия”, модернизирането на тренировъчната база в Панчарево и развитието на детско-юношеската школа. Паралелно с това ще менажира обновяването на играчите в отбора, което ще превърне ЦСКА в модерен европейски клуб.

Досегашните изпълнителни директори Филип Филипов и Стоян Орманджиев запазват своите компетенциии. Г-н Филипов ще заеме длъжността “Спортен директор”, чрез която ще контролира и координира цялата спортно-техническа дейност на първия, втория и третия отбор, както и на ДЮШ. Г-н Орманджиев ще заеме длъжността “Административен директор”, за да ръководи връзките и протокола на клуба, каузите, социалните проекти и менажирането на бранда ЦСКА. Сегашната си функция ще продължи да заема г-н Михаил Александров като “Технически директор”.

Радослав Златков ще представи визията си за управлението на ЦСКА на предстояща пресконференция след две седмици, като точната дата ще бъде уточнена допълнително.

Още: ЦСКА залага на защита от нови попълнения срещу Черно море, звезден дебют в "Тича"

Радослав Златков е мениджър с над 25-годишен международен опит в различни икономически сектори, сред които телекомуникации, разработка на софтуер и авиация. Роден е през 1971 г. в София, завършва Техническия университет със специалност „Комуникации“ и притежава MBA степен от Американския университет в България.

Легендарен треньор отчете най-важното, на което Александър Томаш иска да научи ЦСКА

ЦСКА вече мисли за зимата: Подсилва се с играчи на три позиции

Класиране в Първа лига през сезон 2024/25 - Арда със скок от 2 позиции

В понеделник феновете на ЦСКА изкупиха билетите за мача в събота

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички