ЦСКА освободи шести играч, стяга мощна селекция


ЦСКА освободи шести играч, стяга мощна селекция
Снимка: БГНЕС

1198 0

ЦСКА се раздели с още един футболист. Престоят при "червените" приключи и за Виктор Райчев. 30-годишният защитник е бил освободен от отбора, тъй като не влиза в сметките за следващия сезон, когато "армейците" очакват да играят в А група.

Официално: Ганчев пожела оздравяване на ЦСКА, покрил се от синдика шеф й го обяви

Райчев е шестият футболист, с когото ЦСКА се разделя в последните дни. Преди него бяха освободени Стоян Колев, Александър Бранеков, Николай Дичев, Александър Александров и Костадин Хазуров. Така до момента 31-кратните шампиони се отказаха от услугите на вратар, централен нападател, крило и трима защитници.

ЦСКА стяга мощна селекция. До броени дни ще станат ясни имената на играчите, които би трябвало да бъдат привлечени. Поне 6-7 футболисти от Литекс ще облекат фланелката на най-успешния роден клуб, ще бъдат взети двама от А група, както и поне трима чужденци, сред които централен нападател, за когото е планирано да води атаката през новия сезон. С него вече е постигната договореност, пише "Тема спорт".

От настоящите играчи в първия отбор засега остават 9 полеви състезатели. За вратаря Анатоли Господинов ще се преценява дали да е част от представителния тим, или да играе във втория състав, който ще се състезава в Б група. В него ще се обиграват младите таланти на "червените" като Павел Головодов, Васил Попов и др.

Виктор Райчев най-вероятно ще е последният освободен. До раздяла с още играчи може да се стигне само ако някой от тези, които са предвидени за дублиращия тим в Б група, откажат тази опция и предпочетат да преминат в друг отбор.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Във вторник около 20:00 часа Райчев е получил обаждане от старши треньора Христо Янев и е бил уведомен, че на него повече няма да се разчита. Перничанинът се представи над очакванията през изминалата кампания и бе алтерна­тива както в центъра на защитата, така и в лявата зона на ариергарда. В края кампанията обаче получи тежка контузия, която го извади от игра за последните мачове от сезона. Възстановяването на бранителя ще продължи още поне 4 месеца.

Така в първия отбор остават: Анатоли Господинов, Кирил Динчев, Ангел Грънчов, Божидар Чорбаджийски, Йордан Йорданов, Самир Аясс, Борис Галчев, Станислав Маламов, Момчил Цветанов, Преслав Йорданов

Предвидени за дублиращ състав в Б група са: Анатоли Господинов, Милен Кикарин, Васил Попов, Павел Головодов, Николай Цветков, Петър Витанов, Айкут Рамадан, Марио Йорданов

Освободени: Стоян Колев, Костадин Хазуров, Александър Бранеков, Николай Дичев, Александър Александров, Виктор Райчев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички