ЦСКА поздрави свой перспективен юноша


ЦСКА поздрави свой перспективен юноша
Снимка: Официален сайт - ЦСКА

10247 0

Ръководството на ЦСКА използва официалния си сайт и профилите си в социалните мрежи, за да поздрави Георги Чорбаджийски. Юношата на "червените" днес празнува 19-тия си рожден ден. 

Братът на бившия капитан Божидар Чорбаджийски дебютира съвсем наскоро за представителния тим в Първа лига, макар че още през 2021 година попадна в групата за двубой с Рома от групите на Лига на конференциите. 

31-кратните шампиони пожелаха на присъединилия се през 2014 година към школата полузащитник "здраве, щастие, късмет и още много успехи с червената фланелка".

Съобщение на сайта

"Армейци,

Днес футболистът на ЦСКА Георги Чорбаджийски празнува своя 19-и рожден ден. 

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Той е юноша на армейския клуб от 2014 година като преминава през всички възрастови групи. Играе като атакуващ полузащитник. През декември 2021 попада в групата на първия тим за мача с Рома в турнира за Лигата на конференциите.

В началото на януари 2022 попада в групата за лагера в Турция и участва в контролите там. Започва подготовката за сезон 2023/24 с първия състав. Дебютира за армейците на 19 август 2023 при победата с 2:0 над Ботев (Враца).

Талантът играе за националния отбор на България до 17 години. Национал на България до 19 години с 4 мача през март 2022.

Брат е на бившия футболист на ЦСКА Божидар Чорбаджийски. 

Пожелаваме на Георги Чорбаджийски здраве, щастие късмет и още много успехи с червената фланелка", написаха от "Армията" на официалния си сайт. 

Припомнете си славния двубой, който ЦСКА бе изиграл на вчерашния ден преди няколко години!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички