ЦСКА праща двама в "Б" група


ЦСКА праща двама в "Б" група

997 0

ЦСКА ще преотстъпи през зимата поне двама от юношите, които тренират с първия отбор. Очаква се под наем във втородивизионни тимове да преминат вратарят Анатоли Господинов, както и дясното крило Радой Божилов, пише "Тема Спорт". Господинов бе преотстъпен и през миналия сезон - във Витоша Бистрица. В момента той играе в Дублиращата група, но от ЦСКА предпочитат да продължи да трупа опит в мъжкия футбол.

До голяма степен същото се отнася и за Радой Божилов. Той е голмайстор на дублиращия отбор, но досега не е записал нито един официален мач при мъжете.

Не е изключено и още някой от юношите да бъде преотстъпен през зимата. Нападателят Григор Долапчиев, който сега играе под наем в македонския Хоризонт Турново, в четвъртък се отличи с красив гол за купата на страната, с който донесе успеха на своя отбор с 1:0 над Дрита.

Левият бек на ЦСКА Сендрино Мисиджан пък вече е уведомен от Стойчо Младенов, че няма да се разчита на него през пролетта. Освен него с клуба почти сигурно ще се разделят още двама бранители - Супусейпа и Крачунов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички