ЦСКА прецаква тима, "съсипал му сезона" - открадва вече договорен играч


ЦСКА прецаква тима, "съсипал му сезона" - открадва вече договорен играч
Снимка: БГНЕС

22424 0

Сезон 2023/24 за ЦСКА бе най-кошмарният за отбора от години насам. А всичко започна с отпадането от Ботев Пловдив на полуфиналите за Купата на България, което уби надеждите за участие в Лига Европа. След това всички помнят как се развиха последните срещи за "армейците".

ЦСКА цака Ботев Пловдив за Андрей Йорданов

Сега "червените" ще опитат да отмъкнат вече договорен футболист - именно от "канарчетата". Става въпрос за левия краен бранител Андрей Йорданов, който е юноша на ЦСКА. Споредд колегите от "Тема спорт" той вече е подписал предварителен договор с пловдивчани.

Изданието обаче допълва, че след това е започнал преговори с "армейците" и дори е приел предложението им да се завърне в клуба. Затова и 22-годишният българин все още е без отбор и не е обявен от Ботев.

Йорданов дебютира в Първа лига през месец март 2019 година - точно с фланелката на "червените" при успеха с 5:1 над Септември. В последните три години обаче мина през ЦСКА 1948, Царско село и Пирин Благоевград, като започна миналата кампания в Крумовград.

Андрей Йорданов избира между ЦСКА и Ботев Пловдив

Само три кръга след старта обаче се завърна при "орлетата", а новата раздяла с тях дойде, след като отборът от Благоевград изпадна от Първа лига. Междувременно се появи информация, че ЦСКА ще обяви първите три летни трансфера до дни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички