ЦСКА с изявление относно състоянието на Илиан Антонов


ЦСКА с изявление относно състоянието на Илиан Антонов
Снимка: Lap.bg

1967 0

ЦСКА излезе с официална позиция за своя играч Илиан Антонов, в която обясни по-подробно за състоянието, в което се намира той.

По-рано през деня самият футболист използва социалните мрежи, за да съобщи, че се бори с тежко заболяване и в момента се лекува от рак. Малко по-късно неговият клуб излезе и с изявление за крилото, в което показват своята подкрепа към него.

От клуба съобщиха в няколко изречения, че Илиан Антонов е претърпял успешна операция, след която му предстои период на възстановяване. От ЦСКА също така изказват своята увереност, че младият футболист ще се завърне на терена скоро, за да радва отново армейската общност.

Ето и цялото съобщение от клуба без редакторска намеса

Още: Млад талант на ЦСКА се бори с коварна болест: Избирам да съм победител, а не жертва!

„В края на миналия сезон Илиан Антонов беше диагностициран с рак. Незабавно бяха предприети мерки за спешна интервенция, която да премахне образуванието. Благодарение на несломимия си дух и силна воля, въпреки шокиращата за възрастта си диагноза, Илиан премина успешно през операциятa, като му предстои нелеко възстановяване. Вярваме, че нашият талантлив футболист ще премине през тази трудност като истински шампион, а ние оставаме плътно зад него. Илиан Антонов е един от нас и го очакваме на терена скоро, за да радва „червената“ публика със своите отдаденост и талант!“.

Още: ЦСКА с коренно различен план за трансферите - има начертан профил на играчите

ЦСКА реши належащ проблем: Праща Димитър Евтимов под наем - опциите са две

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички