ЦСКА с нови собственици след Общото събрание в петък


ЦСКА с нови собственици след Общото събрание в петък

1364 0

Драмата с ЦСКА е към своя край, при това с щастлива развръзка. На Общото събрание в петък се очаква акционерите да гласува грандиозни промени.

По информация на "Стандарт" става въпрос за нови собственици, пари и лиценз за "А" група. Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков вече обяви пред Sportline, че при определени условия Изпълкомът може да остави "червените" в елита. 

Благодетелите, които ще поемат 31-кратните шампиони, гарантират финансова стабилност. В Борисовата градина обаче категорично отказват да съобщят имена. Знае се само, че мажоритарният собственик ще бъде подпомаган от двама сериозни акционери.

Програмата е ясна - оздравяване на сегашното дружество чрез план за погасяване на дълговете към НАП и преговори за редуциране на останалите борчове.

Хубавите новини тепърва предстоят по всички фронтове - не само във финансов план, но като инвестиция в бази и школи. Предстои обаче да бъдат уточнявани още куп подробности като ръководители, треньорски щаб. Все пак едва ли има сериозен шанс Любо Пенев да бъде изместен от поста.

Със сигурност след общото събрание и доста от напускащите футболисти ще разопаковат саковете. Вчера талантът Иван Маркович подаде молба да скъса с "червените" заради неполучени заплати. Очакваше се да бъде последван от доста съотборници. След сензационния обрат обаче ролите се разменят и Любо Пенев ще посочва вратата на "Българска армия".

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички