ЦСКА с ултиматум към СК на БФС: Не давайте на Станислав Тодоров мача с Лудогорец!


ЦСКА с ултиматум към СК на БФС: Не давайте на Станислав Тодоров мача с Лудогорец!
Снимка: БГНЕС

1635 0

От ЦСКА възроптаха срещу евентуално назначение на рефера Станислав Тодоров за изключително важното дерби с Лудогорец в събота, каквито слухове се появиха днес. От "Българска армия" призоваха с позиция Съдийската комисия към БФС да не дава наряд на шуменския рефер, като обявиха, че ако това се случи, че го сметнат за тенденциозно решение.

"Червените" не искат да чуват за Тодоров, след като през миналия сезон останаха крайно недоволни от работата му в мача с Черно море във Варна (1:2). Той отсъди спорна дузпа за "моряците", с която те обърнаха резултата и стигнаха до победата. По-късно изравнително попадение на Апостол Попов бе отменено заради също спорна засада на Валентин Илиев. Това се случи точно преди 1 година. Оттогава Тодоров не е свирил в мач на ЦСКА.  

Ето какво обявиха от клуба на официалния си сайт:

Във връзка с появили се по-рано днес информации, както и след реакцията на нашите привърженици по отношение на евентуално назначение на Станислав Тодоров за главен съдия на предстоящия ни двубой с Лудогорец, категорично заявяваме следното:

ЦСКА София потвърждава и държи на желанието ни като Клуб, този рефер да не получава наряд за наш мач по никакъв повод. Готови сме да приемем всякакво друго назначение от страна на уважаваната от нас Съдийска комисия към БФС. В противен случай, ако Станислав Тодоров ръководи срещата ни в събота, ЦСКА София ще приеме товa като тенденциозно решение. 

УС на ЦСКА

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички