ЦСКА сложи начало на подготовката: Вижте кои тренират на Панчарево (СНИМКИ)


ЦСКА сложи начало на подготовката: Вижте кои тренират на Панчарево (СНИМКИ)
Снимка: cska.bg

2881 0

Ръководството на ЦСКА използва социалните мрежи, за да обяви началото на лятната си подготовка. В сряда се проведе първото тренировъчно занимание на "червените" в клубната база на Панчарево.

Началото идва само 2 седмици след края на изминалия сезон. За последно ЦСКА срещна Левски в спечеленото Вечно дерби с 2:0 на 7-ми юни. 

От 31-кратните шампиони обявиха, че лично Саша Илич е дал допълнителни 5 дена почивка на футболистите, които бяха ангажирани с националните си отбори през изминалите дни. 

ЦСКА заминава за Австрия, където ще се проведе основата част от подготовката, на 26 юни, а на 9 юли ще се прибере. За там са предвидени 4 контроли. 

Съобщение до клуба

"Започваме отначало.🔥 Добре дошли, момчета! ❤️

👊🏻 Днес се събра първата група футболисти, които започнаха подготовка на клубната базата в Панчарево. Преди лагера в Австрия ще се приберат и играчите, които бяха с националните си отбори и получиха 5 дни почивка от Саша Илич", написаха "червените" в социалните мрежи.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Вижте на какъв юбилей поканиха ЦСКА през лятото!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички