ЦСКА в Благоевград и Лудогорец в Разград: Шокираща разлика в подкрепата (СНИМКИ)


ЦСКА в Благоевград и Лудогорец в Разград: Шокираща разлика в подкрепата (СНИМКИ)
Снимка: Колаж: SportLive.bg

1513 0

Феновете на ЦСКА впечатлиха при символичното си домакинство срещу Берое в Благоевград. Срещата се игра на неутрален терен, защото в София не останаха стадиони, на които 31-кратните шампиони да може да домакинстват. 

ЦСКА със солидна подкрепа

Предполага се, че на централната трибуна на стадион "Христо Ботев" е имало около 7000 души. Междувременно в сектор "Моци" на "Хювефарма Арена" за Лудогорец - Локомотив София има стотина души. 

Позицията на феновете

Поради тази причина "червените" веднага направиха осмиващи колажи по темата. Последва и публикация от Сдружение "Червени сърца":

"Резултата от вчерашните мачове е ясен и в Благоевград където “домакинства” любимия ЦСКА и в Разград където е каптагоновия отбор. Разликата е очевидна на тема публика. Нашият футболен отбор има още много работа за да достигне нивото на своята публика. За сега Сашо Томаш и неговия екип работят в правилна посока и с труд постигнаха втора поредна победа. Но както сам той нееднократно каза, в ЦСКА време няма. Всичко се случва днес.

Не искаме да бъдем критични, всички виждаме слабите си места, но се надяваме с много постоянство и работа нивото постепенно да се вдига, а с времето и футболистите на които има доверие треньора да показват качествата заради които са в ЦСКА. Със сигурност това не е шампионския ни отбор, но вече започва да се вижда на в кой може да се разчита. Предстои ни мач на Тича и с нашата огромна подкрепа се надяваме да победим. Защото ЦСКА означава ПОБЕДА".

Още: Новият любимец на феновете на ЦСКА спечели "червените" сърца с трогателен отговор

Български национал вкара за ЦСКА срещу Левски съботния шедьовър (ВИДЕО)

След измъчената победа Томаш призна за грешки и на какво се дължи успехът

Томаш вкара ЦСКА в топ 10: "Червените" не впечатлиха, но взеха най-важното (ВИДЕО)

ВИДЕО: Пощадиха ли ЦСКА точно преди гола? Илиев с грубо нарушение, но само с жълт картон

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички