ЦСКА води преговори с Милан Борян


ЦСКА води преговори с Милан Борян

2613 0

ЦСКА е започнал преговори с вратаря на Лудогорец Милан Борян. Договорът на канадския национал изтече и той вече е свободен агент.

В Борисовата градина спешно търсят играч на този пост, след като ре­ерва на Якуб Дивиш е ветеранът Стоян Колев. Дивиш пък показа и доста колеблива форма в някои от мачовете, пише "24 часа". Борян бе привлечен по спешност в Лудогорец след контузията на Иван Чворович, но не пожела да остане в клуба.

ЦСКА ще продаде само Луис Соарес-Платини и Сержиу Буш през зимната пауза. И за двамата вече има оферти. За Суарес е на стойност 700 000 евро, докато младият румънец е оце­нен на 1,5 милиона евро. Засега парите, които се предлагат за Тони Силва, не удовлетворяват нито клуба, нито самия играч и той ще остане в отбора.

Заместник на Платини също е намерен. Преговаря се усилено с 19-годишния нигериец Амину Омар, който за последно е играл в турския Самсун. От началото на сезона той е вкарал 8 гола и има 9 асистенции, но изненадващо на 1 декември е бил освободен. Приятели на Стойчо Младенов му го препоръчали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички