ЦСКА взима кардинално решение за хората на Томислав Стипич, останали в клуба


ЦСКА взима кардинално решение за хората на Томислав Стипич, останали в клуба
Снимка: БГНЕС

1969 0

В ЦСКА се сблъскват със сериозни проблеми, свързани със слабата физическа подготовка на отбора, която се смята за ключова причина за незадоволителните резултати от началото на сезона, включително загубата с 0:1 от Левски.

Дори при победата над Ботев Враца отборът на Александър Томаш видимо отпадна физически към края на второто полувреме, като само по-слабото ниво на противника позволи на ЦСКА да задържи резултата без допуснат гол до края на мача.

Още: Преслав Йорданов прогнозира пред SportLive: ЦСКА ще бие за Купата с класа

ЦСКА маха хората на Томислав Стипич

Според "Мач Телеграф" ръководството на клуба планира да ангажира нов кондиционен специалист след края на есенния полусезон, който да подготви отбора по време на зимната пауза. В момента този пост се заема от Илиян Митрев, който започна като помощник при предишния треньор Томислав Стипич и бе повишен след назначаването на Томаш. Очевидно обаче, промяната не е довела до подобрение в физическата форма на отбора. В опит да повиши нивото, Томаш проведе кратък тренировъчен лагер в Банско, но резултатите не се промениха значително.

Освен това, в щаба на ЦСКА са на мнение, че многото контузии на ключови играчи са следствие от некачествената лятна подготовка. В срещата с Ботев Враца трима футболисти се контузиха и трябваше да бъдат сменени, което ограничи възможностите на Томаш за петте разрешени смени. Все още няма яснота относно състоянието на Локило и Пинто, докато Бусато ще отсъства поне до Нова година.

Отбор от Серия А подписва с Марио Балотели, след като ЦСКА не го приюти

Пропуска тежки дербита и куп важни мачове: За кои дуели на ЦСКА Густаво Бусато няма да бъде наличен?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички