ЦСКА заряза ДЮШ


ЦСКА заряза ДЮШ

1387 0

Положението в школата на ЦСКА продължава да е далеч от стандартите, които трябва да бъдат наложени в клуба. От дълги години редица ръководства на "червените" я карат само на обещания и добри намерения по въпросите, касаещи подрастващите. Проблемите в ДЮШ на ЦСКА са сериозни и са на всички нива. Един от тях е, че в школата има треньори, които чакат по цели 8 заплати.

Ръководството на ЦСКА плаща сравнително редовно месечните възнаграждения на футболистите и треньорския щаб, но пари за специалистите в школата на клуба не остават въпреки редицата обещания и планове, обявени в тази насока.

"Ще се сетят за нас, когато дойде време за лиценза. Така е всяка година. Свикнали сме вече. Не знаем по колко заплати ни дължат, осем ли са, девет ли станаха...", коментира пред "Тема спорт” един от треньорите в ДЮШ на ЦСКА, който пожела да запази анонимност.

Известен тласък на работата в школата дадоха двата терена, изградени на "Армията" от сдружението "ЦСКА Завинаги". Съвсем скоро ще бъде открит и трети, на който ще могат да се играят и официални мачове на юношеските гарнитури.

От доста време насам клубът използва приоритетно терените в "Царско село", на които играят голяма част от юношите, дублиращият отбор и се водят част от тренировките на представителния тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички