"ЦСКА Завинаги": Ще продължим да помагаме на клуба


"ЦСКА Завинаги": Ще продължим да помагаме на клуба

1132 0

Сдружението "ЦСКА Завинаги" е на финалната права към завършването на третия терен за ДЮШ.

Тревното покритие вече е сложено, като остава да се поставят гранули и предпазни огради около игрището. Обещаните трибуни пък ще бъдат изградени след Нова година. Очаква се в рамките на 2-3 седмици всички дейности по терена да бъдат завършени и комисия на Министерството на спорта да го инспектира. От "ЦСКА Завинаги" ще напра­вят опит да лицензират игрището и да бъде използвано за официалните мачове а школата.

"След като приключим с работата по третия терен, ще направим общо събрание, на което ще изготвим отчет на вложенията. По време на срещата ще решим и как да процедираме оттук насетне. Ще продължим да помагаме на футболния клуб, това е сигурно. Възможно е да се ангажираме и към други спортове на ЦСКА, но все още подробности не са били уточнявани", коментира членът на УС на сдружението арх. Ивайло Мишев пред "Тема Спорт".

"Заедно със сдружението "Червени сърца" ще организираме тържество около Нова година, което ще е насочено към събирането на средства за ДЮШ посредством томбола и търг. Остава да изберем място за събитието", добави Мишев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички