Доказва се: И след Гриша Ганчев - връзката между ЦСКА и Литекс остава


Доказва се: И след Гриша Ганчев - връзката между ЦСКА и Литекс остава
Снимка: Cska.bg

9712 0

Малко преди края на този сезон бе обявена гръмката новина, че Гриша Ганчев и неговият син Данаил се оттеглят от ЦСКА, след като в последните години бяха силните фигури там. След това стана ясно и че бизнесменът се оттегля от Литекс и Общината ще държи 100% от "оранжевите".

И докато се очаква "армейците" да се справят финансово след промяната, то при Литекс няма да бъде толкова лесно и може да има сериозни проблеми с финансирането. Това е и една от причините "оранжевите" да нямат шанс да задържат някои играчи.

ЦСКА и Литекс запазват отношения

Литекс и ЦСКА

Колегите от "Тема спорт" пишат, че ЦСКА ще се обърне към Литекс за футболисти, които да използва във Втора лига за своя дублиращ тим, който ще бъде там от новия сезон. Повечето от тях са под наем в Ловеч.

Сред тях са Росен Мартинов (централен бранител), Александър Вучков (десен краен защитник), Йоан Лозанов (атакуващ полузащитник) и Алекс Божев (вратар). Последният обаче е с изтичащ договор, а интерес към него има от ЦСКА 1948.

Посочва се, че отношенията между ЦСКА и Литекс ще продължат и след Ганчев. Както е известно, двата тима често играеха приятелски срещи и разменяха футболисти в последните години. Междувременно се появи информация и за дългосрочните планове на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички