Ел Маестро насрочи следващата контрола и шокира: Ръководството е решило, аз разбирам от вас


Ел Маестро насрочи следващата контрола и шокира: Ръководството е решило, аз разбирам от вас
Снимка: official Facebook page of CSKA Sofia

5985 0

Старши треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, направи неочаквано признание след успеха на Пирин в събота вечер. Неговите възпитаници се наложиха драматично с 2:1, а репортерите върнаха специалиста седмица назад. 

Сърбинът с английски паспорт бе запитан за контролата с Литекс, каквото възпитаниците му провеждат по времето на втора поредна пауза за националните отбори. 31-кратните шампиони разгромиха "оранжевите" в Тетевен с 5:1, а достъпът за медиите бе ограничен. 

В Благоевград Ел Маестро обяви, че едва сега разбира, че журналисти не са били допуснати на приятелската среща и лично покани репортерите на следващата контрола. Тя отново ще е срещу Литекс в края на мини лагер по време на международната пауза през ноември.

Мнението на треньора 

"Не съм затварял и забранявал нищо. От вас чувам, че е била затворена. В следващата пауза за националните отбори ще имаме същия лагер и същия съперник. Заповядайте на контролата", категоричен бе наставникът. 

Ето какво сподели Ел Маестро за битката между Пирин и ЦСКА!

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички