Емблематичният за ЦСКА Милен Радуканов поздрави, но и скастри "червените" по един казус


Емблематичният за ЦСКА Милен Радуканов поздрави, но и скастри "червените" по един казус
Снимка: БГНЕС

71 0

Бившият футболист и треньор на ЦСКА - Милен Радуканов, говори пред колегите от "Тема спорт", където поздрави ръководството на "червените" да смени Томислав Стипич с Александър Томаш, но в същото време разкритикува трансферната политика на родния гранд.

Още: ЦСКА с почти 50% успеваемост над Локо (Сф), но напоследък не им върви в ""Надежда"

Думите на Радуканов за ситуацията в ЦСКА

"Видя се, че тази година тръгнахме много зле. Ново ръководство, ще се гради нов стадион. Опитват се нещо да правят, но в същото време хората са нетърпеливи и искат бързо да се случват нещата. Осъществи се треньорска смяна, пожелавам успех на новия щаб – млади български специалисти. Дано да успеят да променят нещата и да постигат резултати. Винаги подкрепям такива решения. Виждате, че и в Левски се довериха на млади хора. Преди време и на мен ми се даде шанс да работя, постигнахме добри неща", каза Радуканов.

"Вижда се, че когато се даде доверие на нашите треньори, може да се получи. Стипич беше представен като двукратен носител на купата на Латвия… Аз пък съм вдигал купата и суперкупата на България, мисля че е по-престижно. Но никой не ме е търсил. Така са преценили, така са решили, бързо се видя, че са допуснали грешка. Дано сега това да помогне за повече търпение към Томаш и щаба му и да имат време да развият отбора. Не е много полезно наведнъж да идват толкова нови футболисти. Според мен някои трансфери бяха малко прибързани, но само времето ще покаже. Най-важно за мен е да се изгради стадион, база – да се положи основа, върху която да стъпи клубът", добави още бившият футболист.

В какво състояние са новите в ЦСКА? От клуба поясниха ситуацията

"Мрежа от детайли": Нов облик - най-скъпата 11-ка на ЦСКА след трансферите - СЪСТАВЪТ струва над 28 милиона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички