Фенове на Лийдс се зарекоха: Вече сме от ЦСКА - имат невероятни привърженици


Фенове на Лийдс се зарекоха: Вече сме от ЦСКА - имат невероятни привърженици
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

6094 0

Привлеченият с огромни очаквания в ЦСКА Лиъм Купър записа доста силен дебют за "армейците" при нулевото равенство срещу Черно море. Той започна като титуляр на мястото на контузения Браян Кордоба и остана на терена през цялото време.

Фенове на Лийдс вече подкрепят ЦСКА

С интересен материал пък излязоха колегите от "Мач телеграф", според който привържениците на Лийдс са впечатлени от тези на "червените" и дори са се били зарекли, че вече са от ЦСКА.

"Феновете на ЦСКА впечатлиха привържениците на Лийдс, които се зарекоха, че вече ще следят всеки един мач на „червените“. Причината, разбира се, е наличието на Лиъм Купър в състава на Александър Томаш, който записа своя дебют в мача с Черно море (0:0)" - пише изданието.

То цитира и някои мнения на фенове на Лийдс: "Боли да гледам Купс с екипа на друг отбор, но му пожелавам успех“, пише един от феновете на Лийдс. Както е известно, той игра цели 10 години на „Еланд Роуд“. „Страхотна публика на ЦСКА. Купър ще играе при страхотна атмосфера“, заявява пък друг от привържениците. „Ще следя ЦСКА заради Купър. Вече сън фен на техните фенове“, е мнението на друг запалянко на Лийдс.

А 8 играчи в ЦСКА са с изтичащи договори: 2-мата най-сърцати титуляри са сред тях.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички