Георги Денев: Стойчо трябваше да направи още една жертва за ЦСКА


Георги Денев: Стойчо трябваше да направи още една жертва за ЦСКА

2374 0

Бившият нападател и легенда на ЦСКА Георги Денев коментира последните събития на стадион "Българска армия" пред "Меридиан мач".

Как оценявате напускането на Стойчо Младенов в такъв момент?

- Според мен малко прибързано решение, въпреки че Стойчо Младенов най-добре си знае какво му е. Според мен трябваше да изчака да свършат плейофите. Стойчо е дал много на ЦСКА и можеше да направи още една жертва.

Според вас кой е най-оптималният вариант за треньор?

- Трябваше помощниците му да изкарат начело на отбора до края на първенството. Сега трудно някой ще се съгласи да поеме отбора. Новият треньор трябва да получи възможност да развие своя потенциал. В България има кадърни треньори, които заслужават да бъдат начело на ЦСКА.

Как ще се справят с предизвикателството Юлиян Инджов и Петър Манджуков?

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

- От това, което знам за тях, не вярвам да имат проблем. Сериозни хора са, които могат да изведат ЦСКА на върха. Трябва да се определят нормални заплати и премии, Това, което е сега в клуба, е пълен абсурд. Хората нямат какво да ядат, а те взимат тлъсти пачки. Като цяло на "Армията" имат нужда от нови хора. Футболът вече е пари, но за България трябват по-малко.

Къде ще завърши ЦСКА в края на сезона?

- Аз искам ЦСКА да стане шампион. Всичко зависи от тези момчета. Първо да започнат да провеждат нормални тренировки и да се успокоят. Напускането на Стойчо може да се окаже и фатално. Въпреки всичко съм сигурен, че ще останат в тройката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички